EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Заради Ани Салич btv нападна Нова ТВ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Заради Ани Салич btv нападна Нова ТВ

mail10:45 | 24.12.2013прегледи 3162 коментарикоментари 0


Преди няколко дни една от най-популярните и обичани телевизионни водещи – Ани Салич, се присъединява към екипа на Нова телевизия, съобщи телевизионният канал. Ани Салич ще работи по изцяло нов проект с благотворителна насоченост, който ще се появи в ефира на Нова ТВ през пролетта.
В началото на есента други две емблематични фигури на bTv Ани Цолова и Виктор Николаев също преминаха на работа в контурентната медия.
По оттеглянето на Ани Салич ръководстото на bTv излезе с остър коментар, в който се отбелязва: "С годините bTV е доказала, че е школа за качествени кадри. И то не само по отношение на водещи на новини и предавания. До голяма степен медията дължи своите високи резултати и на хората зад кадър, без които и успехът на лицата не би бил същият. Именно заради този екип, който не се спира пред временни трудности, bTV вече 13 години заема водещото място на българския телевизионен пазар.

В същото време последните действия на Нова ТВ са категорична илюстрация на тоталната й немощ да даде стойностна алтернатива в ефира. Липсата на творчески и концептуален ресурс на конкурентната медия да създаде свои собствени силни лица и облик спъва развитието на целия пазар. Така се ощетяват първо зрителите, принудени да гледат опити за създаване на огледален образ на bTV, но също така и рекламодателите. Медия, която има амбиции да се развива, става неубедителна, когато за пореден път купува готови лица и концепции. Благодарим на Нова ТВ за признанието за неоспорим професионализъм и лидерство на bTV, макар да е изразено по необичаен начин."
 снимка:Facebook


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg