EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Започнаха Националните дни на кариерата 2012

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Започнаха Националните дни на кариерата 2012

mail10:00 | 14.03.2012прегледи 670 коментарикоментари 0


Единадесетото издание на най-големия форум за студентски стаж и кариера в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ стартира в зала Арена Армеец в София. И тази година форумът ще се проведе в 7 университетски града, като за участие в Софийското издание  са се записали 103 фирми. Тук се срещат работодатели, млади специалисти и студенти. Младежите имат възможност да получат информация за условията и изискванията на фирмите за наемане на работа и да изберат най-доброто място за себе си, анализирайки своите умения и желания за професионална реализация.
По традиция форумът е придружен от предварителни специализирани „работилници” (уъркшопи). Те се провеждат в различни университети в цялата страна, непосредствено преди старта на „Национални дни на кариерата“. По време на тези часове студентите имат възможност да се запознаят с детайли, свързани с подготовка на автобиография и мотивационно писмо, както и да получат ценни съвети за поведението си по време на интервю за работа. Представя се и кратка предварителна информация за фирмите, които участват в „Национални дни на кариерата“.
За пръв път през 2012 г. по време на Форума такива „уъркшопи“ и семинарна програма ще бъдат организирани не само в София, но и в градовете Варна, Пловдив и Свищов.Форумът продължава през целия месец март.

 


Тагове: кариера, работа
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161