EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Започна форумът „Кариера в България. Защо не?“

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Започна форумът „Кариера в България. Защо не?“

mail11:55 | 09.09.2016прегледи 782 коментарикоментари 0


В Интер Експо Център София днес се провежда най-големият кариерен форум за българи с опит в чужбина – „Кариера в България. Защо не?“. Toва е 9-то поредно издание на форума, а за 5-та поредна година е под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелив и с дългогодишната подкрепа на ДАБЧ.

 Специален гост на откриването бе големият български актьор, драматург и режисьор Камен Донев.

 Форумът е насочен към българи с опит и/или образование в чужбина, които искат да се реализират обратно в родината. Тази година събитието привлича над 1,200 българи с опит зад граница и над 100 топ работодатели в страната.

 Събитието включва и богата семинарна програма с 35+ мениджъри, предприемачи и експерти, кариерни консултации, проверка на автобиография, томбола с награди и афтър парти.

 Съвместно с Младите успели българи и Едланта организаторите създават и изложба от историите на 30 вдъхновяващи, завърнали се в родината хора, които всеки ден правят България едно още по-хубаво място. Изложбата ще се покаже за пръв път по време на форум Кариера в България. Защо не?, а след това ще пътува из София и страната.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg