EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Завърши строежът на Варна тауърс

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Завърши строежът на Варна тауърс

mail11:14 | 10.02.2010прегледи 2027 коментарикоментари 0


Завършени строежът на Варна тауърс - новият търговско-развлекателен и административен център на морски град, съобщава Moreto.net. Той събира на едно място десетки атракции: кина, боулинг зала, най-големият детски увеселителен център в България, много магазини, които ще представят най-доброто от българските и световни марки.
Центърът притежава въртящ панорамен ресторант от веригата „Магнито”, който позволява на посетителите да наблюдават едновременно основните забележителности на града: Аспаруховия мост, Варненското езеро, летището, Стара планина и разбира се ... морето. Заведението обещава да повтори печелившата формула „вкусна храна, квалитетни напитки и класна музика”, с която постоянно печели нови почитатели.
Във „Варна Тауърс” отваря врати хипермаркет от словенската верига „Меркатор”, която предлага широк набор от бързооборотни стоки, мебели, строителни материали, текстил, козметика, спортна екипировка и др. Пълният асортимент от битова техника на добри цени може да се намери в магазина от веригата „Денси”. За първи път във Варна стъпват и известните модни марки като Versace Jeans, Betty Barclay и Cotton.
Сред останалите аткракции на търговско-развлекателния и административен център са боулингът Big Balls, първата лицензирана хеликоптерна площадка върху сграда и комфортните офиси, които ще станат работно място за повече от 2 000 души.
Изключително предимство на Варна тауърс е отличната му локация - само пет минути с автомобил го делят от международното летище и от центъра на града. Молът е разположен на най-оживеното кръстовище във Варна, между булевардите „Владислав Варненчик” и „Република”. Осигурени са 800 паркоместа за посетителите му. В района около Варна тауърс се оформя новият център на града, в който могат да се намерят накуп магазини на най-големите търговски вериги.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg