EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Забрана на тротонетки в Пловдив?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Забрана на тротонетки в Пловдив?

mail16:10 | 05.10.2020прегледи 903 коментарикоментари 0


Стотици моторни превозни средства тип "електрическа тротинетка" бяха разположени на множество улици и площади на територията на Пловдив преди дни. Проверка на Пловдивския общински инспекторат е установила, че фирмата, която ги стопанисва няма разрешително за това, нито е представен и приет регламент за тяхното използване. Това съобщиха от пресцентъра на общината.
На 28 септември на имейла на Община Пловдив е получено уведомително писмо за плановете на компанията за стартиране на дейност в град Пловдив, без да са предприети някакви последващи административни стъпки за издаване на разрешителни, регламентиращи дейността на компанията, се казва още в съобщението.
Пловдив има нужда от алтернативни и екологични методи на придвижване, ние подкрепяме този вид услуга и ще се радваме да я предоставим за ползване на пловдивчани, но правилата важат за всички и трябва да бъдат спазвани, е коментирал Димитров, цитиран в съобщението. Предстои среща с представители на фирмата, за да бъдат изяснени техните намерения и обстоятелствата за незаконно предприетите от тях действия и да се намери решение, допълва кметът.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg