EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

За нови пътни ремонти съобщава АПИ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

За нови пътни ремонти съобщава АПИ

mail18:11 | 31.05.2022прегледи 832 коментарикоментари 0


  Започна текущ ремонт на 87 км от първокласния път I-1 Благоевград – Кулата на територията на област Благоевград. Текущите дейности, които са възложени по договора за текущ ремонт и поддържане на републиканските пътища в област Благоевград, включват локални ремонти на пътната настилка, почистване на крайпътната растителност за осигуряване на видимост, попълване на банкети, почистване на водостоци и регули и др. Предвижда се те да бъдат изпълнени до края на юни т.г.

Работи се поетапно, на участъци с дължина около 2 км. Движението в отсечката с ремонтни дейности се осъществява в лентата, в която не се работи, и се регулира с пътни знаци и от служители на място (сигналисти).

Започва текущ ремонт на 26.5 км от първокласния път I-1 Горно Белотинци – Монтана. Текущите дейности, които ще бъдат изпълнени, са в участъка от края на обхода на Монтана до с. Горно Белотинци, при границата със съседната област Видин. Движението в отсечката ще се осъществява в  лентата, в която не се работи, и ще се регулира с пътни знаци и от служители на място (сигналисти).

Текущите ремонтни дейности, които са възложени по договора за текущ ремонт и поддържане на републиканските пътища в област Монтана, включват локални ремонти на пътната настилка, почистване на крайпътната растителност за осигуряване на видимост, подравняване и попълване на банкети, почистване на окопи и др. Предвижда се те да завършат за около месец – до края на юни 2022 г.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg