EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Жилищен кредит онлайн

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Жилищен кредит онлайн

mail18:05 | 07.01.2013прегледи 828 коментарикоментари 0


Пощенска банка обяви удължаване на офертата за жилищни кредити в лева и евро с 2% по-ниска лихва през първата година на кредита. Предложението е валидно за нови жилищни кредити с цел покупка, ремонт, подобрения, строеж и довършване на жилище и цели да отговори на сигналите за раздвижване на ипотечния пазар у нас.

Нивата на лихвите по жилищните и ипотечни кредити започват от 4,60% през първата година на кредита при ползване на допълнителни условия на пакет „Лесен живот”, като през останалия период на кредита са в размер на 6,60%. Условията за ползване на пакета са превод на работна заплата по сметка в банката, поне едно комунално плащане на месец с услугата „Универсален платец” и сключване на застраховка „Живот”.
Освен това банката дава възможност за кандидатстване без такса за разглеждане на документи. Офертата е валидна до 31 януари 2013 г.
В допълнение, всички желаещи да кандидатстват за жилищен кредит от Пощенска банка могат да подадат заявка онлайн, бързо и удобно на интернет страницата на банката. Финансовата институция отчита изключително засилен интерес към този модерен канал за кандидатстване за финансиране.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg