EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Ето я шесторката на БСП

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ето я шесторката на БСП

mail06:30 | 03.08.2016прегледи 1217 коментарикоментари 0


Шест кандидати за президенските избори има БСП. Това са Илияна Йотова, Янаки Стоилов, Румен Гечев, Михаил Миков, Мая Манолова и ген. Румен Радев, съобщи Корнелия Нинова, лидер на БСП на преконференция днес на „Позитано” 20, веднага след заседание на ИБ на БСП.

Отиваме на преговори с партньорите за бъдеща лява коалиция с тези имена, които са получили най-много номинации от партийната листа, т.е. членове на БСП и онези, които са получили най-много номинации, от непартийната листа, допълни още тя.  Нинова уточни, че е провела разговори и с шестимата от списъка на  БСП, с които тя отива на преговори за обща лява кандидатура.

Лидерът на БСП няма да се кандидатира въпреки, че в партията тя е получила най-много номинации. "Дайте ми възможност да съм следващият премиер", допълни социалистката.

По-късно в централата на БСП левицата се срещна с 12 партии - коалиционни партньори от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, за да обсъдят номинациите от проведените конференции в БСП. По време на срещата те застанаха зад кандидатурите на Корнелия Нинова и ген. Румен Радев, съобщи пресцентърът на БСП. 
На срещата са присъствали ПП "Движение за социален хуманизъм", ПП "Европейска сигурност и интеграция", ПП "Български социалдемократи", ПП "Политическо движение ЕВРОРОМА", ПП "Комунистическа партия на България", ПП Земеделски съюз "Александър Стамболийски", ПП "Нова Зора", ПП Политически клуб "Екогласност", Партия на българските комунисти, ПП Политическо движение "Социалдемократи", ПП "Съюз на комунистите в България", ПП "Обединена социалдемокрация".


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg