EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ето първите зам.-министри

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ето първите зам.-министри

mail06:05 | 11.11.2014прегледи 955 коментарикоментари 0


Министър-председателят Бойко Борисов издаде заповеди за назначаване на първите заместник-министри. Кандидатурите им са предложени от ресорните министри. Служебният министър на земеделието Васил Грудев става заместник във ведомството, а досегашни заместник-министри запазват постовете си и в новото правителство.

Освен Васил Грудев в земеделието, екипът на министерството на земеделието се попълва и с Цветан Димитров, заемал същия пост в първия кабинет "Борисов", а досегашният служебен заместник Георги Костов също запазва поста си във ведомството.

Своите постове запазват заместник-министрите на външните работи Катя Тодорова, Валентин Порязов и Румен Александров, на младежта и спорта - Калин Каменов и на финансите Кирил Ананиев. Втори заместник-министър на финансите ще бъде Карина Караиванова. Тя е директор на Дирекция "Национален фонд" от началото на 2011 г.

Заместник-министри на транспорта, информационните технологии и съобщенията стават Антон Гинев и Валери Борисов. Те са изпълнявали длъжността в предишни правителства.

Павел Гурджаров става заместник-министър на околната среда и водите. Бил е заместник-кмет на община Раковски и народен представител в 42-рото Народно събрание.

Заместник-министър на вътрешните работи ще бъде народният представител Красимир Ципов./БНР 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg