EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ЕНП подкрепя новото правителство

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ЕНП подкрепя новото правителство

mail18:09 | 27.07.2009прегледи 675 коментарикоментари 0


Вицепрезидентът на Европейската народна партия /ЕНП/ Отмар Карас е поздравил Трайчо Трайков за избирането му за министър на икономиката, енергетиката и туризма, и е заявил подкрепата на своята партия за новия политически кабинет. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.
В телефонен разговор с новия министър Отмар Карас е посочил, че изборът на Трайчо Трайков е доказателство, че правителството на Бойко Борисов ще се уповава на млади и независими експерти.
На фона на глобалната икономическа криза, избирането му за министър на икономиката, енергетиката и туризма е доказателство, че се осъществява реформа в управлението на България, която е необходима за успешното развитие на страната, смята Карас.
Той е посочил, че със своя опит като мениджър в страната и в чужбина, Трайчо Трайков има най-добрите предпоставки успешно да подпомага политиката на новото правителство, да се интегрира в правителствения екип, както и активно да комуникира с европейските институции. Отмар Карас е допълнил, че ще се радва да се срещне лично с Трайков в новата му функция на министър на работна среща в Брюксел или във Виена.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg