EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Електронна ключалка на тайно място

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Електронна ключалка на тайно място

mail12:20 | 01.02.2011прегледи 1929 коментарикоментари 0


Заявките за участие на фирми в предстоящото изложение “Security – Защита и сигурност” вече са два пъти повече, отколкото бяха всички участници през миналата година. Сериозен ръст има и в заявените площи за разполагане на щандове и експонати. Голяма част от увеличението се дължи на фирми, които се връщат на изложението след няколкогодишно отсъствие. Над половината от новите участници пък са представители на чуждестранни компании. Изложението ще отвори врати от 23 до 26 февруари 2011 г. в столичния Интер Експо Център.
Тази година ще е първата, в която “Security – Защита и сигурност” се провежда в изцяло нов формат. Българската търговско-промишлена палата и Агенция Булгарреклама взеха решение да обединят усилията си при организирането й, като създадоха качествено нов продукт в областта на сигурността. Изложението ще бъде съпътствано от специализирани презентации и семинар. Вицепремиерът Цветан Цветанов е поканен лично да открие събитието.
Електронна ключалка, която се поставя на произволно място във вратата и по този начин допълнително затруднява крадците, ще бъде представена у нас по време на изложбата. Фирма Mauer Locking Systems Ltd. ще демонстрира най-новото в областта на електронните заключващи системи с различни приложения в практиката. На място ще се види електрониката в заключването на входната врата, аптечни шкафове или шкафчета за дрехи във фитнеса. Освен това ще се покажат и заключващите механични системи от най-висок клас, тъй като компанията  е единствената в страната, която успешно разработва, произвежда и предлага подобни изделия в цяла Европа.

Посетителите ще могат да видят и специално разработения за работа в екстремни условия преносим компютър Tough Book на Panasonic. Алармени системи и средства срещу проникване и взлом, системи и средства за контрол на достъпа, телевизионни системи за наблюдение и контрол, пожароизвестителни и пожарогасителни системи, комуникационни засекретени системи за защита и съхранение на документи и класифицирана информация, са част от акцентите на “Security – Защита и сигурност”. Сред експонатите ще могат да бъдат видяни бронирани коли за превоз на специални пратки, автомобил за мобилно видео и аудио наблюдение, полицейско оборудване, средства за охрана на труда и защита на работното място и др.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4149