EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Експо център - химикалки от царевица

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Експо център - химикалки от царевица

mail14:00 | 29.09.2011прегледи 913 коментарикоментари 0


От 5 до 8 октомври 2011 г. в Интер Експо Център, София, ще се проведе международната В2В изложба PRINT IMAGING & SIGN EXPO. Повече от 40 водещи български и чуждестранни компании ще представят на изложението новости, тенденции и последни технологии в сферата на дизайна, печата, фотографията, рекламата и визуалните комуникации. Светлинните реклами и внедряването на модерни системи за отразяване на информация са сред новите тенденции, които активно се налагат в големите градове и влизат в ежедневието на съвременния човек. Светодиодното осветление (табла с валутни курсове, електронни часовници, аптечни кръстове, табла за спортни състезания, дисплеи в превозните средства или търговската мрежа и т.н.) ще бъде ефектно демонстрирано на изложението. За първи път в България се представят светодиодни модули, чийто ъгъл на светене е 180 градуса, засветяват се малки букви с дебелина до 3 см и огромни букви и обекти с височина над 3 м. Първа е появата и на друга иновация - уникално тънки обемни светещи букви с дебелина 2,5 и 3,0 см при много по-висока интензивност на светене, резултат от разработено специално осветление.
Ще бъдат представени редица нестандартни решения за реклама, включително ефектен визуален тунинг на автомобили.
Еко продуктите са завоювали заслужено място и внимание на бизнес форума - нови модели биоразградими еко химикалки с корпус от царевица, нов дизайн на работен Еко календар издание 2012 от 100% рециклирана хартия, еко-солвентни мастила за почти всички модели широкоформатни принтери и др.
Редица иновации в материалите, представени на PRINT IMAGING & SIGN EXPO, са отговор на предизвикателствата в сферата на дизайна, изкуството, строителството, текстилната индустрия и други производства. Ще бъдат представени нови софтуер, хардуер, машини, мастила, гама от медии, системи за печат и палитри от ефектни повърхности, които отговарят на съвременните стандарти. Сред тях са системата за дигитална цветна проба с принтер Epson Stylus Pro 4900 (формат А2 с награда TIPA за 2011 г.) и най-продаваният софтуер за цветна проба в света Efi Colorproof (несравнимо качество и цена за много печатници, рекламни агенции, prepress или дизайн студиа). Своите изключителни предимства ще демонстрират системите OPUS за подвързване на фото-книги, менюта, каталози, чертежи и документи.
Професионалистите могат да се запознаят и с офис техника за рекламната индустрия от световноизвестни марки, като високоскоростните лазери MACSA за надписване на метални и неметални сувенири за по-малко от една секунда/брой, новите принтери за широкоформатен дигитален печат от НР Designjet L25500 с латексови мастила на водна основа (високопродуктивни, с висока резолюция и щадящи околната среда) и др.
Това са само някои от новите и оригинални решения, които PRINT IMAGING & SIGN EXPO ще предложи на професионалната аудитория в дните на изложението.
Организатори са Агенция Булгарреклама, Българската асоциация на производителите на рекламно-информационни елементи (БАПРИЕ) и новоучредената Българска асоциация за съвременна графика и печат.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg