EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Евростар намалиха скоростта до 170 км/час

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Евростар намалиха скоростта до 170 км/час

mail12:35 | 21.12.2010прегледи 681 коментарикоментари 0


Високоскоростните влакове Евростар, които свързват Париж и Лондон, и Талис, които свързват Франция, Белгия и Холандия, намалиха скоростта си до 170 км/час и закъсняват средно с по 30 до 50 минути заради пресаночването на много пътници от летищата към железницата. Компанията Евростар помоли пътниците си повече да не отиват на гарите в Лондон и Париж, тъй като не е в състояние да поеме огромния пътнически поток.
"Ако имате резервация за заминаване от гара Париж или Лондон и все още не сте на гарата, моля да не отивате там. За жалост днес не можем да поемем повече пътници", се казва в съобщение на компанията, поместено в сайта й.
Някои от влаковете на Евростар, които минават през тунела под Ламанша, регистрираха днес закъснения, стигащи до два часа заради лошото време, което принуди Евростар да анулира някои от влаковете си.На международната гара Сейнт Панкрас в Лондон опашката на пътници с билети днес по обяд бе с дължина над един километър и буквално опасваше цялата огромна сграда от червени тухли.
Заради ледените температури в британската столица се даваше предимство на семействата с деца да се редят на опашка вътре в сградата.
Евростар отсега предупреди, че до края на седмицата ще има ограничения в движението на влаковете му
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1047