EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Дянков говори за България в Харвард

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Дянков говори за България в Харвард

mail11:30 | 28.02.2011прегледи 750 коментарикоментари 0


Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, който е на работно посещение в Съединените щати до 6 март, днес ще изнесе лекция в Харвардския университет за финансовата стабилност на България. Лекцията ще се проведе във Факултета по държавно управление "Джон. Ф. Кенеди" към университета от 16.15 ч. местно време, съобщи пресцентърът на МФ.
По-рано през деня министър Дянков ще се срещне с преподаватели от Харвард, с представители на ръководството на университета и с български студенти от университетската система на Бостън.
Програмата на посещението на Симеон Дянков до 6 март включва серия от работни срещи и публични изяви, на които ще бъдат представени регионалната роля на България, финансовата стабилност на страната ни и възможностите за нови инвестиции.
Вицепремиерът ще се срещне и с български общности от Източното крайбрежие на САЩ, с настоятелствата на двете български училища в Ню Йорк, с настоятелства на български църкви и ще посети културни центрове на българската общност.
Предвидена е и среща със световно известния художник от български произход Христо Явашев- Кристо.
На Националния празник 3 март министър Дянков ще има двучасово участие на живо по българското интернет радио "Отзвук", чиято програма е насочена към българските общности по света.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4158