EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Дънди номинирана в ЕС

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Дънди номинирана в ЕС

mail12:03 | 18.02.2016прегледи 1089 коментарикоментари 0


Компанията Дънди Прешъс Металс бе обявена за финалист в престижния конкурс Европейски бизнес награди, където участва с двете си български дружества от Челопеч и Крумовград. Това е единствената българска компания, която продължава в последния етап на конкурса и получава статут Ruban d’Honneur.

Общо 110 компании достигнаха до финалния етап на конкурса, който дава гласност на успехите на бизнеса и подпомага развитието на по-силна и по-здрава бизнес общност в Европа. За специалното отличие Ruban d’Honneur се бориха 678 участници.

Авторитетно жури класира отличените компании директно за финалния етап, където ще бъдат избрани победители за всяка от единадесетте категории. Награждаването на победителите ще стане на специална церемония през юни тази година.

Дънди Прешъс Металс България, обединяваща българските дъщерни дружества на „Дънди Прешъс Металс“ Инк. – „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД, се съревновава в категория „Работодател на годината“ за 2015/2016 г.

 


Тагове: Дънди, награда
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg