EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Денис Ершов - начело на "Петрол"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Денис Ершов - начело на "Петрол"

mail11:39 | 15.11.2013прегледи 1897 коментарикоментари 0


С решение на Варненския окръжен съд от вчера Денис Ершов става изпълнителен директор на “Петрол Холдинг” АД. В съвета на директорите освен него влизат Александър Мелник, Кедилерли Арарат, Цветан Димитров и Мариана Брага. Това личи от Търговския регистър, където решението на съда е вписано още вчера. То не подлежи на обжалване.
Делото е по жалба на Денис Ершов, който атакува отказа на Търговския регистър да го впише за член на съвета на директорите. Спорът с другия собственик на 47,5% от акциите на “Петрол” Митко Събев се води от поне 3 години.
Междувременно обаче седалището на фирмата е било преместено от Варна в Стара Загора, като според Търговския регистър това е станало ден преди решението на съда - на 13 ноември 2013 г. Това според юристи може да предизвика нови спорове, тъй като според Търговския закон всяка фирма е подсъдна според това в кой град се намира седалището.
Адвокатът Стоян Кръстев, който доскоро беше член на борда на “Петрол”, каза пред “Труд” , че фирмата е подала молба за преместване на седалището в Стара Загора далеч преди Денис Ершов да подаде жалба във варненския съд. “Не знам какво ще предприемем оттук нататък”, заяви той. Митко Събев не вдигаше мобилния си телефон.

източник:он лайн в."Труд"


Тагове: Петрол, Ершов
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1037