EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Две фирми с оферти за декодери

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Две фирми с оферти за декодери

mail14:21 | 23.08.2013прегледи 824 коментарикоментари 0


Днес бяха отворени ценовите оферти на участниците в обществената поръчка за избор на изпълнител за продажба срещу ваучери на декодери за цифрова телевизия на социално слаби граждани, съобщи Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.
До този етап на процедурата бяха допуснати “Български пощи» ЕАД и «К и К електроникс». Двете дружества са подали предложения за трите обособени позиции на обществената поръчка. Те са за доставка на декодери на територията на Северен централен район (с области Велико Търново, Габрово, Русе, Разград, Силистра); Югозападен район, който обхваща Благоевград, Кюстендил, Перник, общините на територията на София град (с изключение на „Оборище“) и Софийска област; Югоизточен район Бургас, Сливен, Стара Загора, Ямбол).
«Български пощи» предлагат цена за обслужване 0,8 % от стойността на продадените устройства. Цените за декодери са съответно 36,12 лв. без ДДС за ефирна телевизия, 25,71 лв. без ДДС за спътникова и 40,85 лв. за кабелна платформа.
Предложението на «К и К електроникс» е за 1 процент такса обслужване и съответно 32,92 лв. без ДДС за декодер за наземна цифрова ефирна телевизия, 28,25 лв. без ДДС за спътникова и 24,92 лв. без ДДС за кабелна.
Класирането ще бъде обявено след анализ на офертите.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg