EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Данъчни разследват наследството на Джани Аниели

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Данъчни разследват наследството на Джани Аниели

mail16:19 | 13.08.2009прегледи 769 коментарикоментари 0


Данъчните служби на Италия потвърдиха, че разследват наследството, оставено от Джани Аниели - починалия през 2003 г. почетен председател на Fiat и глава на едно от най-богатите италиански семейства - след като получили съобщение, че активи за поне 1 млрд. евро (1,44 млрд. долара) може би са укрити в Швейцария, предаде ДПА.
Данъчните инспектори се опитват да изяснят въпроса със "съществуване в чужбина на активи, които не са били декларирани", съобщава италианският вестник "Кориере дела сера", цитирайки Атилио Бефера, директор на италианската Агенция по приходите.
Според изданието Бефера е заявил също така, че разследването, което е започнало през юни, е последвало информация, осигурена от наследници на Джани Аниели.
Маргерита Аниели де Пален, единственото живо дете на Джани Аниели, води ожесточен правен спор за наследството с майка си - вдовицата на Аниели Марела Карачоло Аниели.
Спорът постави в неудобно положение членовете на семейството, което често бива описвано като "некоронованата кралска фамилия на Италия" и сравнявано със семейство Кенеди в САЩ.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg