EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Гърция и Румъния с реклама в Google & NatGeo

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Гърция и Румъния с реклама в Google & NatGeo

mail16:30 | 26.08.2014прегледи 2030 коментарикоментари 0


Американският интернет гигант Google ще предложи курсове "за управление" на 3000 туристически фирми на остров Крит в рамките на инициатива за реклама на туристическия сектор в Гърция, предаде АФП, като се се позовава на Съюза на туристическите фирми /Сете/. Отчитайки продължаващия ръст на туризма през последните две години, Google прояви интерес към рекламиране на туристическите услуги, като оказва помощ най-вече на малките фирми, които са сърцевината на сектора, обясни за АФП Андерас Андреадис, председател на Сета. Стартът на инициативата на Google, осъществявана в сътрудничество с министерството на туризма и Съюза на туристическите фирми /Сете/, ще бъде даден в Крит на 2 и 3 септември с курсове, в които ще участват около 3000 фирми, посочи Андерадис. Става дума за семинари, целящи да предоставят на туристическите фирми /хотели, ресторанти/ адекватни дигитални възможности, за да подсилят представянето си в интернет и да помогнат за развитието им през цялата година, се посочва в съобщение на Сета.
Целта е да се удължи туристическият период, който сега обхваща най-вече месеците от юни до септември, чрез инструменти, развити от Google, за да се подобри видимостта в интернет. Гърция, която е засегната от дългова криза от пет години насам, разчита на туризма, за да съживи своята икономика. Според официалните прогнози тя се очаква да постигне нов рекорд тази година с над 21 милиона туристи след рекорда от миналата година, когато страната бе посетена от около 20 милиона туристи.

Букурещ и туристическият бранд на Румъния ще бъдат рекламирани по международната телевизия National Geographic Channel в 10 държави по света, сред които Германия, Франция, Италия, Великобритания и Русия, съобщи агенция Медиафакс. Рекламата ще бъде посредством един документален с времетраене 45 минути и няколко кратки филма, а целият проект е на стойност 1 млн. евро. Филмите ще бъдат излъчвани в периода февруари-май 2015 година. Букурещ и основни туристически продукти на Румъния ще бъдат рекламирани и в списанието National Geographic по същото време.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3876