EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Глобалeн хъб на HP в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Глобалeн хъб на HP в София

mail07:40 | 21.03.2013прегледи 421 коментарикоментари 0


В София бе открито новосъздаденото стратегическо направление за дейността на Хюлет-Пакард (НР) в Европа – Клиентски център-Германия за отдалечено предоставяне на технологични услуги.  Центърът обслужва клиенти на компанията само от Германия в областта на финансите, индустрията, комуналните услуги и телекомуникациите. Той залага и на висококвалифицирани български експерти. Клиентският център-Германия е с капацитет от 800 работни места.
„Новият център създава изключително благоприятна среда за тясно сътрудничество и комбинация на ресурси, които дават възможност на НР екипите да оценяват по-бързо възникналите ситуации и по-точно да разрешават проблемите на клиентите”, каза Преслав Павлов, директор „Отдалечени услуги” в Глобалния център на НР в страната ни.
Клиентски център-Германия е част от един от шестте глобални хъба на НР за отдалечени услуги, който оперира в България . Глобалният хъб предоставя на корпоративните клиенти в цял свят пълното портфолио от услуги на НР в областите на софтуерните приложения, ИТ инфраструктурата и услугите свързани с бизнес процеси.


 


Тагове: хъб, HP, София
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg