EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Германия: Стрелба, ранени

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Германия: Стрелба, ранени

mail18:01 | 23.06.2016прегледи 903 коментарикоментари 0


Маскиран мъж е открил огън в киносалон в Германия, ранявайки няколко души, според непотвърдени сведения, предава AFP. Bild daily съобщи, че най-малко 25 души са били ранени, когато мъжът е произвел множество изстрели и впоследствие се е барикадирал в киното в западния град Вирнхайм.
Германската полиция засега само потвърди „неясна опасна ситуация“. Най-малко 25 души са ранени след като въоръжен мъж откри стрелба в киносалон в градчето Виренхайм в Германия, близо до Франкфурт, съобщават други медии. Според информация на местни медии може да са пострадали до 50 души. Мотивите за стрелбата все още не са ясни.

Много от полицейски патрули и линейки около кинотеатъра Kinepolis", пишат потребители на социални мрежи, цитирани от РИА Новости.
Според FAZ, един човек влезе в сградата на театъра в 15.00 местно време с огнестрелно оръжие в ръцете си. Свидетели чули изстрели, на лицето на човека има маска.

Мъжът, който откри огън и рани няколко души, е застрелян от полицията, съобщи общественият тв канал АРД, като се позова на вътрешното министерство, предаде ДПА.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg