EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Гейминг индустрията в София за Webit 2011

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Гейминг индустрията в София за Webit 2011

mail15:30 | 11.10.2011прегледи 634 коментарикоментари 0


На 26 октомври за първи път в рамките на WebIT ще се състои събитието GamesVille, най-големият форум за интерактивни онлайн забавления в Централна и Източна Европа. Разработчици, рекламодатели, дистрибутори и инвеститори ще си дадат среща по време на GamesVille, за да обсъдят новите възможности и бъдещето на онлайн гейминг индустрията.  Събитието ще се състои от два основни панела – изложение и конференция, като акцентите ще са върху онлайн игрите, браузърните игри, игри в социални мрежи и игри за мобилни устройства. Диапазонът на лекторите се простира от бизнес и маркетинг до самото програмиране. Един от лидерите в браузърните игри - Travian, ще присъства на семинара със свой представител – Мартин Крюзберг. Той ще говори за маркетинговите похвати за глобални игри, както и за изграждането на успешна стратегия за промотиране на нова игра в този толкова конкурентен сегмент на дигиталната индустрия.
„На Webit 2011 ще споделя предизвикателствата и неоходимите условия за постигане на успех на международната реклама в света на онлайн игрите”, заяви Мартин Крюзберг. ”Ще представя отблизо, как Travian успя да постигне успех в над 50 страни и на над 40 различни езика благодарение на глобалната си маркетингова стратегия.”
Гостите на GamesVille ще имат възможността да се запознаят и с практиката и опита на Александър Пиути, изпълнителен директор на Game Genetics. Той ще обясни на присъстващите, как се извършва разпространението на онлайн игрите и как това е инструмент на маркетинга в 21 век.
Сред лекторите естествено има и българско участие. Христо Тенчев, основател и управител на XS Software, е млад интернет-ентусиаст и геймър, който основава фирмата още в училище като стартъп компания. Той съумява да изгради от нулата и развие своя бизнес до фантастичните висини на компания за милиони долари и то само за няколко години. И така, днес XS Software вече оперира на международните пазари на гейминг индустрията. XS Software е най-големият ИТ играч в региона на Централна и Източна Европа и единствената българска компания, която представя своите постижения на големите гейминг събития по света със собствено и уникално IP.
Webit е единствено по рода си събитие, което събира в София за трета година 5 000 екперта от Централна и Източна Европа с над сто от най-известните практици и най-влиятелни лидери в света, за да представят своя опит в сфери като стартиращи компании и инвестиции, е-търговия, online маркетинг и реклама, управление, дизайн и програмиране, гейминг и телекомуникации. Тази година събитието се състои от седем конферентни панела и ще предостави уникална възможност за специалисти от различните сектори в България да изберат най-интригуващите за тях лектори и да проследят от първо лице тенденциите в бизнеса и маркетинга в следващите месеци и години.


 


Тагове: Webit, София
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4163