EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Връчват европейски флаг на община Каварна

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Връчват европейски флаг на община Каварна

mail19:22 | 04.08.2009прегледи 1005 коментарикоментари 0


На официална церемония на 4 септември Община Каварна ще получи почетното знаме на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, съобщава електронното издание на в. Черно море, позовавайки се на информация от община Каварна.
Престижната награда ще бъде връчена на кмета на общината Цонко Цонев от г-н Либерт Куатреказас – почетен член на Съвета на Европа. Г-н Куатреказас е бивш испански представител, председател на Конгреса на местните и регионални власти на Съвета на Европа и председател на Комитета по околна среда, земеделие, местните и регионалните работи на Парламентарната асамблея.
„Почетно знаме” е второто отличие, с което Община Каварна бе удостоена през месец май тази година. Престижната награда бе присъдена след европейската диплома, която Каварна получи през октомври 2007 г.
Отличието е признание за постиженията на общината по повишаване на интеграцията и разбирателството между гражданите на Европа. Заедно с европейската диплома, тези два сертификата отварят врата при кандидатстване по европейски проекти и програми.

Снимка в. Черно море


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4215