EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Волф Тайс обучава право и предприемачество

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Волф Тайс обучава право и предприемачество

mail10:40 | 14.10.2011прегледи 1641 коментарикоментари 0


Международната правна кантора Волф Тайс стартира мащабна в региона вътрешна програма за обучение на служители - "Wolf Theiss School of Excellence". Програмата е насочена към всички над 300 адвокати, работещи в офисите на компанията в 12 държави в Централна, Източна и Югоизточна Европа. В нея, наред с правен модул и уроци по предприемачество, ще се преподават и умения за развиване на бизнес и управление. С програмата Волф Тайс цели дългосрочна инвестиция в обучението и квалификацията на своите служители.
"Wolf Theiss School of Excellence" създава нов обучителен курс, в който фокус на програмата е не само правната материя, но и предприемачество и специфични знания за различните индустрии. Обучението включва и умения за общуване и убеждаваща комуникация, развиване на бизнес, бизнес администрация и управление на правни кантори. "Типичното юридическо обучение не включва теми като бизнес администрация, управление на транзакциите или бизнес развитие ", казва ръководителят на програмата Андреа Мишколци. "Добре структурирано и професионално подготвено обучение от тази величина, което покрива правни и икономически дисциплини, е уникално на фона на правните кантори в Австрия и Централна, Източна и Югоизточна Европа.", казва Ричард Волф, член на управителния съвет на Волф Тайс и допълва: "В един конкурентен пазар като правните услуги, отличното познаване на правната материя не е достатъчно. Като обучаваме нашите юристи да мислят като предприемачи и им даваме възможност да опознаят в детайли бизнеса на нашите клиенти, ние добавяме допълнителна стойност към услугите си."
Програмата "Wolf Theiss School of Excellence" е отворена за всички младши и старши юристи от всички 12 офиса на Волф Тайс.  "Wolf Theiss School of Excellence" развива и допълва вече съществуващите програми за вътрешно обучение в кантората, сред които е дългогодишнoтo обучение на финансова тематика "Wolf Theiss School of Finance".

Създадена през 1957 г., Волф Тайс е водеща правна кантори в Централа и Източна Европа с фокус на дейността върху международното корпоративно право. В дванадесетте офиса на фирмата, в Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Чешката република, Унгария, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения и Украйна, работят повече от 300 адвокати, обслужващи местни и международни фирми в сферата на производството и търговията, както и такива в сферата на услугите, банки и застрахователни компании. Като съчетава правото с бизнес, Волф Тайс разработва задълбочени и конструктивни решения на базата на правното, финансовото и бизнес ноу-хау.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1047