EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ВМРО протестира пред Е.ОН България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ВМРО протестира пред Е.ОН България

mail14:00 | 13.04.2010прегледи 1144 коментарикоментари 0


Е.ОН България оценява положително факта, че за разлика от 2006 година, протестът, който бе организиран днес пред сградата на компанията във Варна премина мирно, се казва в съобщение на компанията до медиите.
 За да гарантира живота и здравето на своите клиенти и служители, компанията затвори центъра за обслужване на клиенти за деня на протеста. За удобство на клиентите центърът ще работи с удължено работно време до края на седмицата.
Ръководството на компанията бе изненадано да научим от медиите, едва ден преди протеста на ВМРО, че заместник председателят на организацията Костадин Костадинов е търсил контакт с тях, тъй като пред ръководството на която и да е от трите компании от групата на Е.ОН България не е заявявано желание за такава среща по електронна поща, факс или чрез телефонно обаждане.
Г-н Анатоли Токмакчиев, член на Управителния съвет на Е.ОН България Мрежи, излезе навън при протестиращите да получи  петицията, която те бяха обявили, че ще връчат, но г-н Костадинов от ВМРО заяви, че този път нямат нищо за предаване на компанията, а просто искат гласно да изразят своето недоволство. Ръководството на Е.ОН България покани представителите на ВМРО на последваща среща, на която да поставят своите въпроси относно дейността на Е.ОН България.
Е.ОН България публично декларира, че винаги е била на разположение за диалог с ВМРО и други организации.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg