EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Владивосток – руският Вегас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Владивосток – руският Вегас

mail16:28 | 17.07.2015прегледи 1852 коментарикоментари 0


Голямата източна граница на Русия е слабо населена и недоразвита, но един град се надява да се превърне в новия Лас Вегас на Изтока и да привлича играчи от цяла Азия, съобщава Би Би Си.
Най-добрите рулетки, проектирани с прецизна точност, ще радват комарджиите в Монте Карло, Мейфеър, Лас Вегас и …Владивосток.
Пристанището на руското тихоокеанско крайбрежие планира да се превърне в новата азиатска дестинация за развлечения. Градът се надява да привлече едни от най-големите хазартни магнати и да стане новият център за търсачи на силни усещания от Азия. Над 120 милиона луди по комара китайци, японци и корейци живеят на два часа от това място.
До пет години ще има половин дузина повече казина. Ще има воден парк, голф игрище, минерални извори и театри. И всичко това в гориста местност, където температурите падат до минус 20 градуса през зимата.
Стотици млади руснаци в момента се обучават като крупиета, търговци, мениджъри и администратори. Тази зона за забавление, както и множество данъчни и инвестиционни стимули, трябва да се превърне от забравения ъгъл на Руската империя в руския далечен изток, превръщайки се в опора за "завъртането" на Путин към Азия. Целта е да се намерят нови източници на капитал и търговия.
Строителният предприемач Алекс Риабов няма никакво съмнение, че в рамките на едно поколение Владивосток ще бъде азиатски център - съперник на Сингапур или Шанхай. /Би Би Си

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg