EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

В Пловдив отваря врати Holiday Inn

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

В Пловдив отваря врати Holiday Inn

mail06:45 | 08.01.2014прегледи 1214 коментарикоментари 0


Договор за изграждане на хотел „Holiday Inn – Международен панаир Пловдив“ в България обяви InterContinental Hotels Group (IHG®), един от най-големите хотелски оператори. Планирано е хотелът да отвори врати през 2015 г. и ще работи по договор за франчайз, като съществуваща офис сграда ще бъде превърната в хотел с 68 стаи. Сградата се намира в близост до изложбените площи на Пловдивския панаир. Всеки хотел от веригата предлага специално спално бельо, което включва избор от възглавници, както и места за бизнес срещи, безплатна закуска и Kids Stay и Eat Free програма.  Към момента има 281 хотела на Holiday Inn в Европа, планирани са още 25, които ще отворят врати през следващите три до пет години.

Международен панаир Пловдив не участва в проекта за изграждане на нов хотел с името „Holiday Inn – Международен панаир Пловдив", за чието създаване бе разпространена информация днес.
С Националният изложбен център е свързан само парк-хотел „Санкт Петербург“ в Пловдив, който е в състава на дружеството, съобщава панаирът.

 


Тагове: хотел, Пловдив
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg