EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

В меката на парфюмерията

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

В меката на парфюмерията

mail16:30 | 02.08.2012прегледи 604 коментарикоментари 0


Официална кметска делегация от община Казанлък заминава от 2 до 7 август за побратимения ни френски град Грас, съобщи пресцентърът на Общината. Поканата за посещението идва от Жан-Пиер Лелю – сенатор и кмет на Грас, по повод Празника на жасмина, който се провежда по това време.
Представителите на местната власт на Казанлък не само ще обменят опит с френските си колеги относно организацията и провеждането на празника, посветен на цветята. Тяхната основна задача е да представят идейния проект на бъдещия нов Музей на розата в Казанлък.
Както е известно, в Грас се намира Световният музей на парфюмерията, където могат да се видят уникални техники и технологии за получаване на ароматните течности, както е оборудвана и специална лаборатория, в която всеки посетител може сам да направи свой парфюм. Делегацията от Казанлък ще проведе среща с уредника на музея Ариан Ласон. Проектът за новия Музей на розата ще бъде обсъден с френски специалисти, чийто опит и знания ще бъдат особено полезни при изработването на техническата документация на музея, която в момента се подготвя в община Казанлък.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4165