EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

В България растителни смазочни масла

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

В България растителни смазочни масла

mail09:15 | 17.05.2012прегледи 546 коментарикоментари 0


Смазочни масла и продукти за обогатяване на гориво изцяло на растителна основа бяха представени в България от американската компания ProOne. Базираната в Калифорния фирма създава иновативни лубриканти за леки и тежки автомобили, производствени съоръжения, минната и добивната индустрия, бита и др. Продуктите й щадят околната среда, създадени са изцяло на база на растителни продукти и са съвместими за употреба с петролни и синтетични масла. Представянето на продуктите у нас беше организирано от консултанската компания Technology Transfer Associates в рамките на серия от конференции с подкрепата на българския автомобилен производител Литекс Моторс. Съвместният проект на Литекс Моторс с китайския автомобилен гигант Great Wall представлява един от най-мащабните трансфери на технологии в индустрията на България.
Продуктът ProOne Engine Life Treatment е създаден за намаляване на триенето, температурата и износването на двигателя. Той създава йонна връзка с метала в двигателя, което предоставя изключителна защита. Продуктът е особено ефективен при стартиране на мотора, когато двигателят е особено податлив на повреждане. Употребата му може да улесни работата и да удължи живота на широк спектър мотори – от косачки, през автомобили и камиони, до корабни двигатели.
ProOne Fuel Maximizer e високо концентриран продукт за обогатяване на горивото в двигателя на автомобила. Употребата му води до по-ефективно изгаряне в цилиндрите, което значително намалява разхода на гориво и вредните емисии. Продуктът действа като разбива големите горивни частици, ускорява изгарянето на твърдите въглеводородни молекули и понижава температурата на изгаряне на саждите. ProOne Fuel Maximizer е подходящ за автомобилни, железопътни, корабни и други двигатели, които работят с бензин или дизел. Съвместим е с петролни и синтетични масла.
Смазочното масло XPL-101 и универсалната грес EP-2 са решения за смазване на различни компоненти и части с широко приложение – у дома, за различни инструменти и оборудване, машини в производството, строителството, минното дело и транспорта.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg