EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

В Mall Rousse отварят Cinema City и Carrefour

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

В Mall Rousse отварят Cinema City и Carrefour

mail13:30 | 29.11.2010прегледи 6649 коментарикоментари 1


Два гиганта, две световно известни търговски марки и много Коледни изненади очакват русенци в Mall Rousse. Огромен хипермаркет и 10 кинозали ще отворят врати на 21 декември. „Щастливи сме, че гиганти като Carrefour и Cinema City ще посрещнат своите клиенти в Mall Rousse. Това е нашият Коледен подарък към жителите на града – кино прожекции на най-новите филми и качествени храни и продукти за дома на най-добрите цени. Mall Rousse ще бъде официално открит през 2011-та. Представете си какво ви очаква тогава!”, г-н Петър Дудоленски, изпълнителен директор на RESB.
Официалното откриване на Mall Rousse ще стане факт през 2011. Още гиганти от света на модата, храните и забавленията ще намерят своето място в най-големия търговски център. С отварянето на Mall Rousse градът ще се промени и за пореден път ще докаже, че е един от най-бързо развиващите се в България. Като инвеститор с много опит и професионализъм RESB има нова концепция за развитие на търговски център и Русе ще бъде първият град в България с културно-информационен център, където среща ще си дадат култура, изкуство, история, забавления и търговия.
Пак на 21 декември 2010 г. в Mall Rousse Cinema City ще открие 10 кинозали с широки екрани, най-висок клас прожекционни апарати, 5-канален дигитален съраунд звук, 3D прожектори и комфортен интериор. „Ние много се радваме да доведем Cinema City в Русе. Винаги сме твърдели, че Cinema City е най-добрият начин да се види един филм и вярваме, че този чудесен обект, радушният прием и обслужване, което нашите клиенти ще получат в новото кино, ще ги накара да идват отново и отново в Мall Rousse”, г-н Муки Гредингер, главен изпълнителен директор на Cinema City International.

 


 
Коментари
 
aksito - 13-03-2011 г. 11:13:44

abe mall of sofia e mnoo po qk i the mall i serdika center

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg