EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Българският бизнес на iconvienna

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Българският бизнес на iconvienna

mail12:00 | 30.03.2011прегледи 698 коментарикоментари 0


От 13 до 15 април тази година във Виена ще се проведе за седми път Европейският форум за бизнес и инвестиции iconvienna 2011. Акцентите на тазгодишния форум са поставени върху иновациите, енергетиката, финансирането на проекти, както и регионалното сътрудничество. Специален гост на тазгодишното издание на ще бъде българският министър на околната среда и водите Нона Караджова.
Събитието се провежда на Виена д-р Михаел Хойпл.
Организацията iconvienna е създадена през 2004 с цел насърчаване на иномическите контакти между австрийски и международни предприятия, от една страна, и централно- и източноевропейски, както и руски региони, от друга. През годините организацията се превърна в непрекъснато развиващата се мрежа, известна под името iconvienna Business Network. Под мотото "Правете контакти за контракти" провеждащият се през април всяка година форум под патронажа на виенския кмет дава възможност за активен диалог и непосредствени контакти между участниците.
iconvienna е международен специализиран конгрес за иновации, информации и консултантска дейност с акцент върху Източна и Централна Европа. Целите, които си поставя, са създаването на глобална мрежа за развитие на бизнеса, обмен на информация и знания, установяване на контакти и сътрудничество и стартиране на конкретни проекти, проучване на пазарните потенциали в европейското пространство. От 2005 г. до днес във форума са участвали ок. 5000 участници от 74 страни. Всяка година акцентът се поставя върху различна държава. Сред гостуващи региони през годините е била и София.
Повече информация на английски, немски и руски език: http://www.icon-vienna.net


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1037