EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Българските бизнес лидери на годината

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Българските бизнес лидери на годината

mail15:10 | 07.07.2017прегледи 7513 коментарикоментари 0


Българският геостационарен комуникационен сателит BulgariaSat-1 не само нареди cтpaнaтa ни дo 11-тe eвpoпeйcĸи дъpжaви c пpиcъcтвиe в Kocмoca, но донесе на собственика на компанията Максим Заяков приза "Бизнес лидер на годината" в Годишните награди на b2b Media.

Наградата “Предприемач на годината” беше присъдена на две талантливи дами - Йоана Кехлибарова, основател и управляващ директор на Бернщайн енд Ко ООД и на Катя Димитрова, собственик и управляващ съдружник на Интерпартнерс Комюникейшънс Груп и председател на Българската асоциация на ПР агенциите.

Наградата за “Млад предприемач на годината” отиде при Владимир Тенев, съосновател на приложението за безплатна търговия на фондовите борси Robinhood.

На официалната церемония в НДК бяха отличени не само най-добрите предприемачи, но също и отговорните бизнеси, иновативните кампании и идеи. Голямата награда Иновация на годината заслужено спечели Кредисимо АД с първия чат-бот за бързи кредити на база изкуствен интелект, внедрен в в приложението Facebook Messenger.

Класирането се основава на гласуването от журито, което оцени устойчивото и иновативно поведение на компаниите, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите, и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

За първа година в конкурса се присъдиха отличия за “Мобилна иновация” и за “Кампания за работодателска марка”.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg