EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Български фирми на изложение в Атина

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Български фирми на изложение в Атина

mail08:45 | 12.02.2018прегледи 6821 коментарикоментари 0


България се представя за първи път със собствен щанд на Специализираното международно изложение за строителство, интериор, ОВиК, басейни, СПА оборудване, ВЕИ - Infacoma & Aquatherm`2018 в Атина, Гърция. Това е и първото изложение, в което страната ни се представя с нова съвременна визия на щанда, с които ще се представя в международните панаири.

В проявата се представят 7 български предприятия, чието участие се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Infacoma & Aquatherm 2018 се провежда веднъж годишно и в последните години е утвърдено като водещо изложение в Гърция за строителство, интериор, ОВиК, басейни, СПА оборудване, ВЕИ. В последното издание през 2017 г. са участвали над 200 изложители на 12 000 кв.м. изложбена площи. Изложението е посетено от над 15 000 делови гости от страната и чужбина. TIF Helexpo SA съвместно с Be-Best организират паралелно Специализирано изложение Infacoma за строителство, строителни материали, интериор, оборудване и Специализирано изложение Aquatherm за жилищно и промишлено отопление, климатизация и вентилация, управление на водите, водоснабдяване и канализация, енергетика, оборудване за спа, сауна и басейни, като се акцентира върху иновациите и устойчивото развитие.

Тазгодишното издание на проявата се провежда в периода от 9 до 12 февруари 2018 г., като страната ни се представя от компаниите: „Арон България“ ЕАД, „Галда“ООД, „Дизайн груп“ ООД, “Модул Студио 2-8” ЕООД, „Мрамор-Риолит-Б“ АД, „Санитапласт“ АД, „Танушев“ ООД.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg