EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

"Български пощи" въвеждат нова услуга

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

"Български пощи" въвеждат нова услуга

mail09:40 | 17.09.2011прегледи 951 коментарикоментари 0


"Български пощи" ЕАД допълват услугата "Входящи международни парични преводи", като въвеждат нова услуга "Изходящи международни парични преводи".Клиентите вече могат да изпращат парични суми в рамките на три работни дни до 10 страни в Европа и Азия. /Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Италия, Полша, Румъния, Словакия, Турция, Унгария, Япония /
Приемането и предаването на паричните суми се извършва в брой, така че нито получателят, нито изпращачът се нуждаят от наличие на банкова сметка. Преводите се извършват във всичките 2981 пощенски станции на територията на България. Клиентите могат да се възползват от новата услуга, докато изпращат писма и колети, плащат сметките си за комунални разходи, или ползват други пощенски услуги. Изпращайки международен паричен превод, те могат да изпратят и кратко лично послание, вписвайки го във формуляра за доставка.
Информация за цените на преводите, за компаниите-партньори в получаващата страна, за максималния размер на изходящите преводи, както и бланка на формуляр за изходящ международен превод, можете да получите в пощенските станции и на сайта на "Български пощи ЕАД".

 


Тагове: пощи, услуги
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1047