EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Българска компания част от европейска бизнес мисия

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Българска компания част от европейска бизнес мисия

mail13:49 | 16.09.2009прегледи 728 коментарикоментари 0


ИнтерКонсулт България ООД (ICB) е една от четиридесетте ИТ компании от Европейския съюз, избрани да представят ИТ сектора на бизнес мисия в Япония през декември 2009 г., съобщава Technews.
Проектът се финансира от инициативата EU Gateway Programme, насочена към насърчаване на търговските отношения между страните от ЕС и Япония. Събитието ще бъде подкрепено от Делегацията на Европейската комисия в Япония и ще включва ред събития, имащи за цел да улеснят бизнес контактите между компаниите от ЕС и Япония.
Европейската бизнес мисия е разработена, така че да отговори на индивидуалните нужди на компаниите, както и да ги подпомогне за изграждане на правилните бизнес контакти, посочиха от ICB. Сред ред други неща, тя ще включва предварително обучение в Брюксел, учебна обиколка, двудневно изложение и индивидуални бизнес срещи в Япония.
На бизнес мисията в Япония ICB ще представи технологичната си експертиза. Едно от най-иновативните решения на ICB е софтуерът Doc-Tools, предназначен за генериране и управление на огромна продуктова документация.
80% от банките в Норвегия извършват обработката на кешови транзакции с разработената от ICB система Easy Safe. Друг продукт на ICB е софтуерният симулатор Polaris, който се използва в NATO Naval Academy.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4069