EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Българо-румъно-македонски бизнес форум

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Българо-румъно-македонски бизнес форум

mail10:15 | 09.04.2013прегледи 770 коментарикоментари 0


Международен българо-румъно-македонски бизнес форум ще се състои в сряда /10 април 2013 г. / в София. Той е организиран от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) съвместно с Балканското бюро за подпомагане на средното съсловие.
Целта на срещата е да се осигурят възможности за създаване на преки бизнес контакти между български предприятия и потенциални техни партньори от Балканския регион за производствено коопериране, увеличаване обема на българския износ, обмен на добри производствени и търговски практики.
Чуждестранното участие във форума ще бъде представено от румънски и македонски фирми, развиващи дейност в следните сектори: дървообработване и производство на мебели, текстил, ХВП и напитки, химия и козметика, каучукова промишленост, машиностроене, строителство и енергийна ефективност.
Форумът ще бъде открит от Виолета Лорер, заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма. Приветствията към участниците в събитието ще отправят посланиците на Македония и Румъния, Никола Стоянов, изпълнителен директор на ИАНМСП, Зоре Темелковски, президент на Македоно-българска търговска камара, Емил Василев, изпълнителен директор на ББПСС.
Проявата ще завърши с дегустация на традиционни български напитки и храни.

 


Тагове: форум, бизнес
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg