EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Българо-датска IT компания на US пазара

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Българо-датска IT компания на US пазара

mail14:30 | 16.07.2014прегледи 756 коментарикоментари 0


Българо-датската компания Komfo разширява бизнеса си към американските пазари с подкрепата на глобалния си партньор Sitecore. Сътрудничеството затвърждава позицията на Komfo на международно ниво и поставя основи на стратегията на Sitecore за развитие в сферата на социалните медии. Основни конкуренти на Komfo в Силиконовата долина са водещи компании като Adobe, Salesforce и Oracle.
Komfo предлага цялостно решение за управление на маркетинга в социалните медии. То помага на компаниите да създават и разпространяват съдържание, да ангажират аудиторията си и да измерват резултатите си. Sitecore ще интегрира софтуера на Komfo с цел да предложи на клиентите си възможност да следят ефективно какво се случва в социалните мрежи, както и да им предостави персонализирано съдържание във всички маркетинг канали.
Според Forrester: “Социалните медии все още са предизвикателство пред маркетинг специалистите - област, в която се инвестира, но понякога показва слаби резултати. През 2014 г. инструментите с фокус върху измерването на резултатите и възвръщаемостта, ще помогнат на маркетинг специалистите не само да подобрят програмите си в социалните мрежи, но също и да погледнат на данните, които получават от там като на ключова част от маркетинговите им планове.”
Продуктите на Komfo предлагат интересни функционалности, свързани с измерването на ангажираността на аудиториите и ефективната реклама в социалните мрежи. Компанията наскоро пусна и нов, уникален по рода си инструмент, който позволява лесно да се проследи онлайн присъствието на дадена марка или компания.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1048