EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Българо-беларуски бизнес форум в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Българо-беларуски бизнес форум в София

mail08:30 | 06.02.2014прегледи 884 коментарикоментари 0


Утре, 6 февруари 2014 г. от 10:00 ч. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира Българо-беларуски бизнес форум. Събитието ще се проведе в Шератон София Хотел Балкан, зала „Средец“. Бизнес климатът в страната и възможностите за инвестиции ще бъдат представени от Светослав Младенов, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции. Участниците ще се запознаят с дейността на Държавния комитет по стандартизация и техническо регулиране на митническия съюз на Беларус, Казахстан и Русия.
Целта на събитието е насърчаване на преките бизнес контакти между местни и чуждестранни фирми, представяне на икономическия потенциал на България на партньорите от Беларус и развитие на търговско-икономическите връзки в различни сфери.
В състава на беларуската делегация са представители на големи държавни компании от секторите: металургия, керамика, инженерингови проекти, електроника и електротехника, машиностроене, енергетика, строителство, хранително-вкусова промишленост, селскостопанска техника и др.
Бизнес форумът се провежда в рамките на IV-то заседание на Междуправителствената българо-беларуска комисия за търговско-икономическо и научно-техническо сътрудничество.

 


Тагове: форум, бизнес
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1071