EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

България ще представи ИТ сектора в Сингапур

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

България ще представи ИТ сектора в Сингапур

mail17:04 | 19.09.2016прегледи 1903 коментарикоментари 0


За първи път България ще представи ИТ сектора по време на международната конференция за дигитални иновации Webit.APAC. Събитието ще се проведе на 20 септември 2016г. в Сингапур. Изпълнителният директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) Мариета Захариева ще вземе участие в международната конференция и ще представи възможностите на българската ИКТ индустрия.

Webit.APAC е водещо азиатско събитие за технологии, инвестиции в компании, дигитален маркетинг и иновации през последните няколко години. Провежда под домакинството на The National Research Foundation (NRF) и офиса на премиера на Сингапур Сян Лун. ИАНМСП е партньор при организирането конференцията. На 20 септември 2016 е домакин на собствен форум в рамките на Webit.APAC 2016, на което ще има официално представяне на България и срещи с представители на бизнеса и държавната администрация на Сингапур. Мариета Захариева ще открие събитието, чиято цел е да бъдат представени възможностите за насърчаване износа на българските малки и средни предприятия и връзките между ИАНМСП и държавните структури от Сингапур. Предвижда се да бъдат обсъдени механизмите за стимулиране на развитието на предприемаческата екосистема между двете държави чрез обмяна на опит, знания и общи проекти.

Събитието се организира по проект на ИАНМСП: „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари, чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“, финансирана по ОПИК 2014 – 2020.


Тагове: ИТ, Сингапур
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg