EUR 1.9558
USD 1.8118
CHF 1.9990
GBP 2.2736
CNY 2.5044
you tube
mobile version

България представя зимни и СПА курорти в Букурещ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

България представя зимни и СПА курорти в Букурещ

mail17:01 | 01.02.2010прегледи 829 коментарикоментари 0


Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ) и Българската асоциация за балнео- и СПА туризъм ще презентират на 2 февруари в Букурещ нашите зимни и СПА курорти, съобщават от пресслужбата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.
Ден преди събитието има заявки от над 120 румънски туроператори да участват във форума. Проявата е продължение на политиката на МИЕТ за активна реклама на България в съседните й страни като атрактивна туристическа дестинация за целогодишен отдих.
Участие в събитието ще взе и замeстник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов.
Предвидено е Иво Маринов да се срещне с държавния секретар в румънското Министерство на икономиката, търговията и бизнес средата Мария Паркалабеску.
Очаква се по време на разговора да бъдат обсъдени и съвместни инициативи с румънската страна в няколко направления, сред които участия в международни изложения, стимулиране на междуфирмените връзки, организиране на контактни борси за компании с взаимни интереси и др.
На срещата ще бъдат представени и вариантите за разширяване на двустранния обмен във всички сфери за отдих – културен, балнео- и СПА туризъм, еко-, селски, ловен, спортен и хоби туризъм, голф и конгресен туризъм.  



 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg