EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

България на туристическо изложение ITB Берлин

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

България на туристическо изложение ITB Берлин

mail15:03 | 08.03.2017прегледи 885 коментарикоментари 0


България ще присъства на най-значимото туристическо изложение в света ITB Берлин с национален щанд от 400 кв. м, организиран от Министерството на туризма. Борсата се провежда от 8 до 12 март 2017 г. и в нея ще се включи министърът на туризма доц. д-р Стела Балтова. Тя ще участва в 7-ата среща на ресорните министри „По пътя на коприната“ на Световната организация по туризъм към ООН, в дискусия на 9 март за потенциала на България като целогодишна туристическа дестинация и в други делови събития от програмата.    

Сред основните продукти и услуги, които България предлага на вниманието на професионалистите и крайните потребители, са оферти за лятна/морска почивка, културно-исторически и познавателни маршрути, балнео- и СПА процедури, еко-, селски, планински маршрути и др.

Страната ни е сред най-дългогодишните участници в изложението и се явява в Берлин за 49-и път, като тази година съизложителите на щанда заедно с министерството са 43, от тях 7 общини и Асоциацията на дунавските общини „Дунав“. В германската столица ще се представят още българските EDEN дестинации - European Destinations of ExcelleNce („Най-добри/отлични европейски дестинации“). Националният щанд ще привлича посетителите с всекидневни дегустации на традиционни вина и продукти, с изработка на типични символи като мартеници и други атракции.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg