EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Британска банка остави хиляди без заплати

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Британска банка остави хиляди без заплати

mail07:02 | 29.11.2019прегледи 739 коментарикоментари 0


Затруднената британска банка TSB беше засегната от пореден технически проблем след сривове със системите, предаде Ройтерс. Поради това хиляди клиенти установиха, че заплатите им и важни плащания не са стигнали до сметките им.

Хиляди клиенти се оплакаха в социалните мрежи, че са използвали собствени средства, а някои твърдят, че не са могли да платят наем, сметки или храната в училището на децата си.

"TSB е смешна и не заслужава уважение, събудих се, очаквайки заплатата да е в сметката ми, а там нямаше нищо", написа един клиент.

TSB, която е собственост на испанската Sabadell, се извини в Туитър за проблемите и обяви, че ще обезпечи клиентите, за да не харчат собствени средства. Банката ги посъветва да се свържат с нея, ако се нуждаят спешно от пари в брой.

Техническият проблем се случва, след като TSB беше сериозно критикувана в доклад на адвокатска кантора за начина, по който е действала при големия срив на системата миналата година, който спря достъпа на 2 милиона клиенти до сметките им и причини нарушения за няколко седмици.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4097