EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Борисов ще публикува подписаните по САПАРД договори

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Борисов ще публикува подписаните по САПАРД договори

mail15:45 | 11.09.2009прегледи 663 коментарикоментари 0


Министрите вече са заверили сметките по САПАРД, парите са тук и трябва веднага да се подписват договори. Това каза премиерът Бойко Борисов в кулоарите на парламента в отговор на журналистически въпрос за размразяването на парите по предприсъединителната програма на Европейския съюз.
За да има прозрачност, министър-председателят е помолил министрите всеки подписан договор веднага да се публикува в Интернет, каза Борисов. Той призова, ако някой има данни за нередности по вече контрактуваните договори, да сигнализира за това, за да бъдат те спрени. Премиерът е разпоредил това и на министъра на земеделието и храните. Аз съм поел ангажимент, че ние, като българи, няма да похарчим, да прахосаме или откраднем нито едно евро, допълни Борисов.
Мисля, че всички българи са доволни, че вече не са слагани в графата на най-корумпирани, най-ненадеждни, хора, чакащи само лоши новини и санкции, допълни премиерът.
Министър-председателят Бойко Борисов потвърди, че ГЕРБ - партията, на която той е неформален лидер, вече има готова кандидатура за кмет на София. Той отказа да спомене името, но посочи, че кандидатурата е самостоятелна.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg