EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Борисов номиниран за "Европейска личност на годината"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Борисов номиниран за "Европейска личност на годината"

mail07:10 | 18.04.2018прегледи 2891 коментарикоментари 0


В Сараево на 6 юли ще се състои 38-ата Церемония по връчването на престижната европейска награда "Европейска личност на годината" и премиерът Бойко Борисов е номиниран за тази награда, предаде Танюг.
Това съобщи председателят на Управата и генерален директор на Европейската независима агенция за избор и промоция на най-успешните мениджъри и личности Панет Шкрибич, който бе приет от българския посланик в Босна и Херцеговина Августина Цветкова.
Шкрибич запозна посланика с протокола и подготовката на 38-ата Церемония по връчване на престижната европейска награда "Европейски мениджър и личност на годината", съобщи Дирекцията на Агенцията за избор на най-добрия мениджър за Босна и Херцеговина, Югоизточна и Централна Европа.
Посланик Цветкова съобщи, че премиерът Борисов с радост е приел да присъства на церемонията в Сараево, където ще бъде придружаван от български журналисти, бизнесмени и мениджъри, които са готови за сътрудничество и съвместни инвестиции в Босна и Херцеговина и страните от Западните Балкани, предаде Танюг.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg