EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Бизнесмени на Олимпиада в Панчерево

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Бизнесмени на Олимпиада в Панчерево

mail16:40 | 27.06.2011прегледи 1364 коментарикоментари 0


Близо 200 представители на едни от най-големите компании в България, се събраха на Осмата олимпиада на бизнес лидерите 2011, организирана от Български форум на бизнес лидерите в Англо-американското училище в Панчерево.
Мениджъри от български и международни фирми премериха сили на спортния терен в различни олимпийски и не олимпийски дисциплини, сред които футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон, тенис, дартс, шах, табла и др.  Завиден спортен дух демонстрираха от компании като АстраЗенека, Пощенска банка, Овергаз, Сименс, ИНГ Банк, Интерамерикан, ТНТ България, ПрайсуотърхаусКупърс, Елтрак, БНП Париба, ЧЕЗ, Ърнст енд Янг и други.
Особено се отличиха представителите на АстраЗенека, които победиха Сименс в турнира по волейбол, а на баскетболното игрище се наложиха над ЧЕЗ. Футболният отбор на Пощенска банка грабна купата, оставяйки след себе си Интерамерикан и Овергаз. Представителите на Англо-американско училище в София се класираха на първо място в бадминтона и на трето място във волейбола. Златният медал за тенис на маса отиде при ПрайсуотърхаусКупърс. В канадската борба като безспорен лидер се наложи представител на ТНТ, а в дартса служителка на БНП Париба остави далеч назад конкуренцията. В шаха и таблата като най-добри стратези се доказаха от, съответно, ИНГ Банк и ЧЕЗ. На корта най-добри умения бяха демонстрирани от АстраЗенека, като там сили премери и посланика на Китай – Н.Пр. Гуо Йеджоу.
Гостите на събитието имаха възможност да се впуснат в горещия ритъм на салсата под умелото ръководство на професионални инструктори. Огромен интерес предизвика и вече традиционната лотария, където бяха раздадени близо 100 награди от РИУ Правец Ризорт Голф § Спа, Юзит Калърс, Ксерокс, Аквасорс, Алайд Пикфордс, БНП Париба, Вега Стар, Дейл Карнеги Трейнинг, Ди Ейч Ел, ЕЙМС Хюман Кепитъл, Елтрак, Орифлейм, Рубелла, ТНТ България, Уайн § Уайн, Хилтън София и Шел България.  Осмата олимпиада на бизнес лидерите се проведе благодарение на генералното спонсорство на Овергаз и на Пощенска банка, с финансова подкрепа на АстраЗенека, ИНГ Банк и Сименс и със съдействието на Каменица, Кока-Кола България, Пен Д’ор, Данон и енергийни напитки Армфайт. Любезен домакин на събитието за втора поредна година бе Англо-американското училище в София.

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg