EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Бизнес форуми в Инстабул и Китай

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Бизнес форуми в Инстабул и Китай

mail13:00 | 01.07.2014прегледи 875 коментарикоментари 0


Делови форум "Бизнес и инвестиции между България и Турция" се състоя в Истанбул. В работата му участвуваха над 30 турски предприемачи. Български фирми имаха възможност да срещнат свои потенциални партньори в областта на финансирането, текстила, правото и консултациите, товарните асансьори, производството на резервоари и контейнери, съобщи БТПП.
В китайския град Шънджън се състоя първото по рода си изложение за чуждестранни инвестиции (Overseas Investment Exhibition - COIE), в чийто фокус са китайски инвестиции в чужбина - новата стратегия на китайското правителство, съобщи Българо-китайската асоциация за бизнес развитие.
Делегация от Пловдив бе на форума, като в нея бяха включени 11 бизнесмени. Инж. Пламен Панчев, заместник - председател и съучредител на Българо-китайската асоциация за бизнес развитие (БКАБР)  представи възможностите за инвестиране в най-мащабния български проект - Тракия икономическа зона.
На изложението имаше специално създаден павилион, където пловдивският бизнес и община Пловдив представиха част от инвестиционните проекти на региона.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg