EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Бизнес - качества за бъдеще

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Бизнес - качества за бъдеще

mail18:10 | 03.10.2017прегледи 10188 коментарикоментари 0


Кои са качествата, които ще ни направят конкурентноспособни в бъдеще? Как различните поколения да работят заедно по-ефективно? И как да мотивираме служителите си? Това бяха част от темите на конференцията Business Inside, събитие, в което участвуваха лектори - представители на лидерски компании, сред които HP Enterprise Bulgaria, Piraeus Bank, Wolf Theiss и други.

Основните теми, които бяха обсъдени на събитието варираха от иновации и технологично развитие, през управление на човешки ресурси, социални придобивки, продажби и подобряване на взаимоотношенията с клиенти и партньори. Фокусът бе поставен върху лидерството, личностната мотивация и дисциплина, които спортът възпитава и влиянието им в работата.

На събитието бе представен и един малко познат у нас метод за мотивация на служителите - програми за стимулиране чрез финансови инструменти от компанията, чрез които на практика, служителите стават собственици. Според Анна Ризова, Управляващ партньор на Wolf Theiss „подобни програми имат за цел дългосрочно оставане на ключови служители в компанията и постигане на определени резултати“.

Участниците в конференцията имаха възможност също така да видят на практика как работят облачните бизнес системи, които според специалистите от Balkan Services вече не можем да наречем иновативни, а по-скоро необходими за съвременните организации. На събитието бе цитиран и Марк Хърд, Изпълнителен директор на Oracle, който още през 2015 г. обяви, че „До 2025 г., 80% от всички продуктивни бизнес приложения ще бъдат в Облака. Днес са около 25%“. Според специалистите това може да се случи дори по-рано от очакваното.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1014