EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Безплатен достъп на webit 2010

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Безплатен достъп на webit 2010

mail21:25 | 19.10.2010прегледи 748 коментарикоментари 0


Посетителите на най-големия форум за дигитална индустрия в Централна и Източна Европа – webit 2010, отново могат напълно безплатно да присъстват на до 3 безплатни панели/лекции. Нужно е само да се регистрират и да запазят местата си онлайн.
Форумът се провежда от 27 до 29 октомври 2010 г., в НДК, София. Топ мениджъри и световните лидери в маркетинга, рекламната и дигиталната индустрия ще представят най-актуалните тенденции и ще споделят своя опит. Организатори на събитието са e-Academy и Webit Ambassadors Honorary Board.
За да може по-голям брой хора да научат най-новите тенденции в света на дигиталния маркетинг и реклама, организаторите на webit 2010 са подготвили и пакети за достъп до отделните панели от събитието, при това на ексклузивна цена.
Ако закупите един платен дискусионен панел или лекция, получавате право да запазите места на още три други безплатни панели и лекции (означени с цена € 0), които са част от тридневната конферентна програма на webit 2010. Това на практика означава, че закупувайки един панел (от 10 EUR), можете да отидете на общо седем.
За да се възползвате от тази възможност, можете да посетите страницата с конферентната програма на webit 2010 и да запазите един платен панел (цени от 10 EUR), след което да заявите места за още шест от безплатните лекции и панели.
Запазването на място става като натиснете бутона „Ще участвам“. След като изберете до 7 панела (един платен и 6 безплатни), натиснете бутона „Заяви своето място и се регистрирай“, който се намира под пазарската количка в дясно и следвайте стъпките за регистрация.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg