EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Безплатен достъп до „Цветна есен“ на панаира

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Безплатен достъп до „Цветна есен“ на панаира

mail13:10 | 24.10.2011прегледи 401 коментарикоментари 0


Посетителите специалисти вече ще имат безплатен достъп до изложбата „Цветна есен“ след онлайн регистрация в сайта на Международен панаир Пловдив. Това улеснение се въвежда за първи път, за да даде възможност на заетите в бизнеса с цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари да се запознаят с последните новости в бранша. А ценителите на красотата и домашния уют ще намерят нови идеи и продукти, ще видят уникални гоблени.
Градински центрове ще представят всичко необходимо за вътрешно и външно озеленяване. Изложителите ще предлагат цветя, луковици и семена, овошки, декоративни дървета и храсти, цитрусови растения, аксесоари и оборудване за градинарството, саксии, камъни и фонтани за украса, биоторове.
Новост са сухите цветя, за които експерти твърдят, че вече са много търсени, защото с тях може да се правят оригинални аранжировки за декорация на всякакви помещения.
На „Цветна есен 2011“ за първи път посетителите ще видят уникални гоблени, изработени от готвачката Росица Кирева. Някои от тях са бродирани повече от 2 години, казва майсторката.  Най-много време й е отнело платното „Воденицата“ по картина на френския художник от 18-и век Франсоа Буше. Той е бил придворен живописец на крал Луи ХV и създал серия от проекти за кралската манифактура за гоблени. Днес „Воденицата“ е един от неговите най-често използвани сюжети. Гобленът се бродира с 34 цвята, а на нашия пазар цените надхвърлят 5000 лева.
На „Цветна есен 2011“ ще има също трактори, косачки и мелеоративна техника. Те ще бъдат на щанда на „Онтарио спорт“, която единствена в България изгражда футболни тревни терени, тенис кортове и голф игрища от световна класа. Нейно дело са националният стадион „Васил Левски“, стадион „Георги Аспарухов“ и много обекти в чужбина. Специализирани издателства и интернет портали ще предлагат литература и съвети за градинарство, пчеларство и земеделие.
Предварителна регистрация за безплатен достъп могат да направят: собственици на магазини за цветя и семена; вносители, производители и търговци на разсад и аксесоари, на торове и препарати за растителна защита, на продукти за агроаптеки, на поливна техника, на градинско оборудване и мебели; специалисти по ландшафтна архитектура; издатели на специализирана литература, списания и вестници; преподаватели и ученици от профилирани училища; градинари и цветари, включително любители.
„Цветна есен 2011“ ще се проведе от 26 до 30 октомври в Международен панаир Пловдив. С нея ще стартира седмицата на хобито и красотата. На 27 октомври се открива изложението на колекционерите „Булколекто“, а на 28 октомври започват Италианският фестивал на красотата и Панаирът на домашните любимци „Зоо ревю“. Те ще продължат до края на месеца. Международните киноложки изложби за титлите C.A.C. И C.A.C.I.B. са на 29 и 30 октомври.  Входният билет за всички прояви е 2 лева, а за учащи, пенсионери и инвалиди – един лев.


 


Тагове: панаир, Пловдив
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg