EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Без iPhone 4S в Пекин и Шанхай

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Без iPhone 4S в Пекин и Шанхай

mail13:00 | 13.01.2012прегледи 535 коментарикоментари 0


Apple отложи продажбите на iPhone 4S в Пекин и Шанхай от съображения за сигурност, след като разгневени клиенти замеряха с яйца централния магазин на компанията в китайската столица, предаде AP. iPhone 4S, който е бил пуснат в продажба рано днес, предизвика почти бунт в един от търговските обекти на Apple,
допълва Reuters.
Насилието избухна, след като магазинът не успя да отвори по график в 7 часа, а стотици хора чакаха пред търговския обект на студа в пекинския квартал Санлитун, за да си купят новия iPhone 4S. Разгневените клиенти започнаха да хвърлят яйца и да крещят на служителите през витрините.
Полицията разчисти района, а служители сложиха бележка на витрината, че iPhone 4S е изчерпан. "Търсенето на iPhone 4S беше невероятно и магазините ни в Китай го разпродадоха," посочи говорителка на Apple, цитирана от Reuters. "За съжаление не можахме да отворим магазина в Санлитун заради голямата тълпа. За да гарантираме сигурността на клиентите си и на нашите служители, самртфоните iPhone няма да се предлагат в магазините ни в Пекин и Шанхай засега," добави тя. Клиентите ще могат да поръчват смартфони онлайн или да ги купуват чрез китайския партньор на Apple - China Unicom.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg